Administrerende leder på plass

Fotball

Vi er glade for å kunne fortelle at klubben har ansatt Preben Einvik som administrerende leder i Alta IF Fotball. 

Altaværingen starter opp i jobben allerede 24. juli og vi gleder oss veldig til å ta i mot han på idrettsparken. Klubben har lenge jobbet for å styrke administrasjonen, og styreleder Jøran Arnesen er glad for at løsningen nå er på plass:

Vi er strålende fornøyd med å ha kapret Preben til denne jobben. Han kjenner klubben godt og kommer fra en ekte Alta IF-familie som har gjort fantastisk mye bra for klubben. Ekstra gledelig er det at Altaværinger som har vært ute, kommer tilbake til byen og har løst å bruke og utvikle sin kompetanse videre her.

Einvik har de siste to årene tatt videreutdanning og skrevet masteroppgave i entreprenørskap og innovasjon. I tillegg har han opparbeidet seg imponerende erfaring fra jobber i Orinor, NAV og hos en Tech startup. Faktisk har han også spilt noen minutter i 1. divisjon for Alta IF tilbake i 2003, da med Tor Oskar Thomassen som trener.

Nå går han altså inn i rollen som administrerende leder, og i stillingen inngår også hovedansvaret for salg og marked. Hovedpersonen selv uttaler følgende:

Jeg gleder meg enormt til å hjelpe med videreutviklingen av klubben i mitt hjerte. Det er en klubb med masse engasjement, pågangsmot og kompetanse blant de ansatte, frivillige, ildsjelene, spillerne, foreldrene og alle aktørene fra næringslivet. 

De siste ti årene har jeg holdt på med utvikling innenfor næringslivet. Min lidenskap for fotball samt kompetansen innenfor forretningsutvikling er det jeg tar med inn til klubben. Jeg skal være en brikke til at klubben oppnår suksess i alle ledd og at de som er involvert i klubben opplever en videreutvikling på kvalitet de neste årene.   

Alta IF fotball er en viktig samfunnsaktør og det er mange av folkene i Altasamfunnet som utgjør klubben. Derfor er det for meg en ære og et stort ansvar å endelig bli en del av klubben igjen.

Vi ønsker Preben hjertelig velkommen tilbake til Alta IF Fotball 🙂