Scandic ny hotellpartner for håndballgruppa

Håndball

Alta IFs håndballgruppe og Scandic har inngått en treårig avtale som gjør Scandic til vår hotell- og konferansepartner.

– Jeg er svært fornøyd med avtalen vi har fått i havn sammen med Scandic. Scandic Alta har en brennende interesse for idretten, og de var oppriktig interessert i å gi oss en så god avtale som mulig, som selvsagt skal gagne begge parter. Selv om hotellbransjen har vært en av de aktørene som har lidd mest av covid-19, legger de ingen begrensninger for hva vi skal få til sammen når håndballsesongen starter opp igjen, sier Lars-Gaute Skorpen i Alta IF om den ferske avtalen.

Scandic satser på idretten
Scandic er som kjent en av de aller hovedsamarbeidspartnerne til Norges Håndballforbund, og de var ikke vonde å be når Alta IF tok kontakt.
– Scandic satser på idretten, for den er utrolig viktig for oss. Scandic Alta skal være synlige og bidra lokalt, da er det naturlig at vi strekker oss langt for å få være med på Alta IF Håndball sitt prosjekt. Det var ikke noe spørsmål for vår del, og vi behøvde ikke lang betenkningstid, sier Ann Merete Reinstad, Sales manager i Scandic. Reinstad er for ordens skyld også nestleder i Alta IF håndballgruppe. I forhandlingsfasen har hun kun representert Scandic sammen med nylig avtroppende hotelldirektør Jevgenij Mlinnikov. Jørn Thomassen vender tilbake til Scandic-familien og tar over som hotelldirektør fra 1. juni.

– Idretten i Alta trekker mye folk til byen og bidrar til å skape bolyst, som igjen gagner oss, sier Hasse Kåberg som er kjøkkensjef. Han og kokketeamet skal sørge for at herrelaget får riktig og god næring før hjemmekampene. En viktig del av samarbeidsavtalen er nemlig at vi skal ta kamplunsj på hotellet.

Samlingsplass mens vi venter på Altaparken Arena
– Vi har begrensede fasiliteter på Alta Idrettspark mens vi venter på den nye hallen med kontor- og festlokaler. Derfor ønsker vi å kunne benytte de flotte fasilitetene som Scandic nå stiller til så godt som fri disposisjon. Våre samarbeidspartnere kan også glede seg til vi skal børste støv av lokalene til Pernille når covid-19 slipper taket og det blir forsvarlig å samles igjen, avslutter Skorpen.

Sjekk ut Altaparken Arena