Svenno er klar for spill i gult og blått – igjen!

Fotball

Det er nok mange Altaværinger som har savnet å se artisteriet til Svein Ove i den gule og blå drakta, derfor er det jo veldig gledelig at vi igjen skal se tunneler og frekke finter fra vår nr 10! 

– Svenno har stilt seg til disposisjon for å hjelpe klubben inn i en spennende sesong. Han har trent imponerende bra igjennom vinteren, og som alle i Alta vet er han en spiller med topp kvalitet når han er i form. Vi vet han er en mann med mange jern i ilden, så vi er glad at han prioriterer oss også i år, sier hovedtrener Vidar Johnsen.

Svein Ove Thomassen er da en av 10 spillere i dagens A-lagstropp som er hjemmehørende fra Alta. Han tilbragte hele fjoråressesongen i Tverrelvdalen, hvor han var en av bidragsyterne til lagets overbevisende seier i 4. divisjon. Med alle ikke-sportslige forpliktelsene han har, er det ikke første gang han trapper ned, før han igjen gir ny sats. Han var sist endel av A-lagstroppen til Alta IF i siste halvdel av 2018 sesongen. I alt står Svein Ove med 106 kamper for Alta IF, og har 26 mål.

Svein Ove Thomassen og Morten Gamst Pedersen har virkelig funnet tonen i vinter, nå gleder vi oss til å se det på banen!