De første reaksjonene på våre nye spillere

Fotball

Tirsdag ble det klart at den tidligere Premier League- og landsslagsstjernen Morten Gamst Pedersen ble klar for spill i Alta IF-trøyen, sammen med tidligere Tippeligaprofil Hans Norbye. Og reaksjonen har, som ventet, ikke latt vente på seg. Sjeldent har det vært like mye oppstyr rundt oss – og vi har naturligvis benyttet anledningen til å samle opp noen av reaksjonene som har kommet. 

En spiller av Morten Gamst Pedersens kaliber har aldri før kledd Alta IF trøyen, og det er naturlig at det legges merke til, og kommenteres. Gjennomgangsmelodien er den samme som på brakka på Idrettsparken; helt nydelig!

Vår mediepartner, Altaposten, var først ute med saken, her. De fulgte opp med å livestreame guttenes første trening med laget, og lagde et intervju med både Morten og Hans.

Deretter fulgte ikke bare én, men en hel rekke av regionale, nasjonale og internasjonale nettaviser opp med å skrive om saken. Vi har samlet de noen her:

 

Morten får sine første minutter i Alta IF-trøyen allerede lørdag, når Porsanger IL gjester Finnmarkshallen. Kampstart er klokken 10:00. Hans er ikke endel av kamptroppen på grunn av forpliktelser andre steder. Kampen har gratis inngang, og vi har åpen kiosk!

 

Nedenfor har vi samlet et utvalg av kommentarer på diverse sosiale medier: