Kaptein Mats Frede Hansen.

Forberedelsene fortsetter

Fotball

Denne helgen skal guttene teste formen mot Fløya og Senja.

Fredag formiddag setter guttene seg i bilene og kjører nedover til Bardufoss der helgens første kamp skal gjennomføres i Bardufoss storhall. På motsatt banehalvdel nyopprykkede Fløya som har hatt en noe trøblete tid etter fjorårets historisk gode sesong som ble kronet med plass i Postnord-ligaen. Ny trener er nå på plass, og med Thomas Båtnes Braaten som leder i administrasjonen er vi sikker på at Fløya kan bite godt fra seg nå som man kan se fremover. Avspark fredag er kl 20:00, og i skrivende stund har ikke vi noen bekreftelser på at kampen streames.

Lørdagen vil bli brukt til restitusjon og spillersamtaler, før guttene tar den korte turen til Senja i det som vil bli en historisk åpningskamp av den nye storhallen. Søndagens motstander berget seg på sesongens siste dag i fjor etter en imponerende sluttspurt. Senja har blant annet signert Simon Laugsand i løpet av vinteren og vil nok jobbe knallhardt for å forbedre poengfangsten i 2020.

Det blir kult å få testet seg mot divisjonsmotstand i helga og samtidig gjøre opp litt status på hvordan vi ligger i løypa, sier hovedtrener Vidar Johnsen.

Følg med på våre SOME-kanaler gjennom helga for oppdateringer. Heia Alta!