Hovedside Fotball Håndball Friidrett Langrenn Volleyball Hovedstyret Boccia
10 år og yngre 11/ 12 år 13/ 14 år 15/ 16 år Junior og senior Bildeserier
Del med andre:

Medlemsskap

Alle som er aktive gjennom Alta IF langrenn, det vil si deltar på treninger og/ eller renn, må være medlem i Ata IF. Den enkleste måten å bli medlem på er å opprette brukerkonto på Min Idrett og melde seg inn derfra. Ta eventuelt kontakt på post@altaif.no for medlemsskap.

Treningsavgift

Utøvere om er 11 år og eldre må betale treningsavgift for å delta på treninger i regi av Alta IF langrenn. Den enkelte utøver og foresatte må sørge for å ha betalt treningsavgift for gjeldende sesong. Faktura blir tilsendt foresatt via Min idrett. For sesongen 2016/ 17 er innbetalingsfristen 15 .desember og satsene som ble vedtatt på årsmøtet er som følger:

Treningsavgift:
11-12 år: 1000,-
13-14 år: 2000,-,-
15-16 år: 3000,-

For aktive seniorer som ikke er tilsluttet treningsteam og som ikke bidrar med dugnadsarbeid for klubben for eksempel som trener/ leder, faktureres en egenandel for påmeldinger og administrasjonsutgifter på kr 1000,-.

Egenandeler

På årsmøtet for 2014 ble det vedtatt at utøvere i Alta IF langrenn ikke betaler egenandel for deltakelse på Altasamling, Ulvangsamling, Porsangersamling og Saariselkasamling.

Skiforsikring

Alle løpere må ha skiforsikring fra den datoen de fyller 13 år:

FIS utøverliste

Seniorløpere og Juniorløpere som deltar i FIS-renn, NM, Norges-Cup må være registrert på FIS sin utøverliste. Alta IF langrenn sender hver høst inn en liste over sine utøvere. Hver utøver sender utfylt skjema til leder av sportslig utvalg som sender lista videre.

Sjemaet finnes på:

Skjema skiforbundet

Utfylt skjema sendes:

bjorn.roald.mikkelsen@alta.kommune.no

Organisasjon og kontaktinfo

Referater og protokoller

Medlemsskap, treningsavgift, egenandeler og skiforsikring

Kjøreregning ALTA IF

Sportsplan, ressurser for trenere, oversikt trenere

Skiforbundets utviklingstrapp

Snøkanonsameie