Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
fotball

Videre i cupen

Dato: 20.05.07 21:00

Alta er på en tre-dagers reise i forbindelse med 1.runde i cupen. Mot Innstranden i Bodø på søndags kveld ble cupavansementet sikret uten alt for store anstrengelser.

Alta hadde få problemer med å beseire Innstranden i dag. Allerede fra start tok våres gutta kommandoen og skapte flere gode målsjanser. Men det skulle gå 30 minutter før Jan Egil Brekke sørget for en fortjent ledelse da han kom på bakerste stolpe og styrte inn ballen etter et innlegg fra høyrekanten. Resten av omgangen forløp på samme måte med Alta-dominans men uten uttelling foran mål. Ledelsen til pause var på 1-0, noe som etter spill og sjanser burde vært et eller to mål større.

I andre omgang tok det kun tre minutter før Thomas Andersen endelig fikk sitt velfortjente og etterlengtede mål. Alta hadde sin beste periode i åpningen av 2.omgang, men det resulterte ikke i flere mål enn Thomas sitt ene. Innstranden truet sjelden Alta-målet, for anledningen med Said Nordnes som keeper, men fikk uttelling etter 69 minutter på en av sine sjeldne muligheter. Reduseringen ga Innstranden en liten vitamininnsprøytning for en periode, men bortsett fra et frispark som traff stolpen var Altas ledelse aldri virkelig truet. Våres gutta styrte fremdeles det meste ute på banen, og noen minutter før slutt punkterte Emmanuel David den lille spenningen som måtte ha vært da han fastsatte sluttresultatet til 3-1.

Cupavansementet er viktig både når det gjelder prestisje og økonomi, derfor er det gledelig at vi denne sesongen klarte å unngå smellen tidlig i mesterskapet i motsetning til forrige sesong. Guttene opptrådte rutinert og gjorde det som var nødvendig for å avansere mot et hardt kjempende Innstranden-lag, men uttellingen foran mål kunne nok ha vært bedre. Det er forventet at Alta vil få hjemmekamp i 2.runde og at motstanderen vil bli langt mer meritert enn Innstranden, med all respekt for Bodølaget.

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv