"Kom mai du skjønne milde"

Skrevet av: Jan Egil Brekke         Dato: 16.05.07 17:28

Like sikkert som at russen herjer i mai, er det at "veien mot Ullevaal" starter. Vi reiser til Bodø i helga for å starte på denne veien.

Etter litt fram og tilbake, ble det avgjort at vi skal møte Innstranden i 1. runde av årets NM-cup. Kampen spilles i Bodø søndag 20.mai klokka 18. Det betyr nok en lang helg hjemmefra for oss. På grunn av fulle fly må vi reise ned til Bodø allerede med første fly på lørdag, og vi rekker ikke siste flyet hjem på søndag. Det betyr ar vi er på reise i over 2 døgn for å spille 1.runde i cupen..

Men vi ser ikke på det som et stort problem. Eneste det er et "problem" for, er Stian Ingilæ. Han og Aina venter barn i disse dager, og han velger derfor å være hjemme i Alta i helga. Enkelte spillere sliter med litt smårusk. Andreas Pettersen og Jan Tommy Haugli sliter litt med beinhinnebetennelse, men sistnevnte har hvertfall trent de siste dagene. Emmanuel David har også litt problemer med ankel og legg.

Motstander Innstranden er et godt 3.divisjonslag, og et "Glimt-light". De spiller 4-3-3, og har noen gode spillere som kan skape problemer for oss hvis vi ikke er 100% skjerpet. De har 2 kjappe kantspillere, og en stor sterk spiss. Angrepstrioen er de som står for brorparten av målene. Treneren til Innstranden er tidligere Glimt-spiller Per Ivar Steinbakk. En trener som nok krever innsats, engasjement og trøkk fra sine elever. Men vi er klar for kamp, og satser på å komme et steg nærmere Ullevaal.

Lørdag lader vi opp i Bodø med trening, kafè og FA-cupfinale. Der håper vi selvsagt alle sammen at superlaget Manchester United sikrer seg trofèet og dermed "double" i årets sesong.

Benytter samtidig anledningen til å gratulere alle sammen med dagen imorgen. Oppfordrer alle medlemmer og Alta IF venner til å stille bak Alta-fanen i morgendagens tog. Toget starter ved kinoen klokka 12.