Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
fotball

Reisebrev fra Mo I Rana

Skrevet av: Jan Egil Brekke         Dato: 12.05.07 21:22

Mange lurer kanskje på hvordan en bortetur med Alta er. Her skal jeg prøve å gi dere et lite innblikk i det.

Her ser dere en fornøyd Emmanuel David ved Polarsirkelen.

Bortekamp mot Mo er kanskje årets vanskeligste tur. Da tenker jeg ikke bare på at Mo er et godt hjemmelag. Men det er også den dyreste turen. I tillegg er det en kronglete tur for å komme seg dit.

Kampen er som de fleste vet, søndag klokka 14. Lørdag møtte vi opp på flyplassen 06.45. De fleste klarte hvertfall å komme presis. Der var også vår glimrende oppmann, Håvard Nyheim, møtt opp for å forsikre seg om at alle spillerne fikk med seg baggene på flyet. Etter et flybytte i Tromsø, ankom vi Bodø Lufthavn 9.30. Derfra var det en busstur til Mo. Vi tok et stopp oppe på Saltfjellet for luftepause og fotografering ved polarsirkelen. Noe Emmanuel David satte stor pris på. Vi ankom Mo 13.30, og satte oss rett ved lunsjbordet. Etter litt mat og hvile på rommet, var det tid for en treningsøk på Moheia klokka 16.

Stålkameratene stilte velvillig opp med baller, kjegler og vester. Det ble en forholdsvis rolig økt, med litt firkant, pasninger og avslutninger. Vi avsluttet økta med spill 6 mot 6.

Klokka 19 var det middag som sto på programmet. Nå er det avslapping og tv-titting som står på programmet.

I morgen er det opp 0800 og spise frokost. Klokka 10 er det spillermøte, med påfølgende "kampmat". Kampmaten består stort sett i kylling og ris. Deretter er det opp på rommet og gjøre de siste mentale forberedelser før kamp. Klokka 14 braker det løs. Etter kampen haster vi avgårde(forhåpentligvis med 3 poeng i bagasjen) tilbake til Bodø for å rekke flyet hjem igjen til norges perle, ALTA. Håper dere fikk et lite innblikk i hvordan vi har det på tur.

Det er kanskje ikke så mye spennende som skjer, men det er en sann glede å reise på tur med en så fantastisk flott gjeng!

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv