Brødrene Braaten klar for Alta!

Dato: 20.12.08 20:18

Fredag kveld ble Alta IF enig med brødrene Thomas og Vegard Braaten om kontrakter som gjør at begge nå er Alta-spillere på permanent basis.

Etter hard kamp med flere andre klubber er vi særdeles godt fornøyd med å ha sikret oss tvillingbrødrene. Vi får nå to spillere som er unge, lovende og lokale og som dermed passer perfekt inn i vår profil, at begge har vært på lån i klubben tidligere gjør at vi vet at dette er spillere som vil passe inn hos oss. Thomas vil være aktuell som midtstopper og høyreback, mens Vegard (vår toppscorer i 2008) primært er spiss. Alta IF ønsker Nordreisa-guttene hjertelig velkommen!