Damelaget gir ut egen kalender

Skrevet av: Lena Suhr     Foto: Frank Rune Isaksen     Dato: 27.11.08 00:23

Alta IFs damelag er i disse dager med på tidenes morsomste dugnad, ifølge dem selv. Oppdraget er å la seg avfotografere til en kalender som snart ser dagens lys.

At de har hatt det moro i studioet hos Frank Rune Isaksen er lett å se - bildene taler for seg selv. Vi har noen flotte jenter på laget, og det har Frank Rune fanget opp på en glimrende måte! Her er både latter og alvor men først og fremst har jentene fått vise fram sin feminine side. Vi tørr å påstå at det ikke bare er på fotballbanen at jentene er i 1. divisjon.

Alta IF vil rette en stor takk til Match for lån av kjoler, til Monasalongen for flott sminking og styling av jentene og til Frank Rune for fantastisk arbeid med fotograferingen. Uten dere hadde det ikke vært mulig å få til et så bra resultat.

Kalenderen vil være i salg så snart redigering og trykking er unnagjort, årets heteste julegavetips!!

Her er det Benedicte Dahl og Vårin Hågensen som poserer for Isaksen.