Damelaget over første hinder mot 1. divisjon

Skrevet av: Aina Hindenes         Dato: 06.10.08 08:23

Damelaget vant lørdagens kamp mot Sortland komfortabelt 4-0 og er dermed ett steg nærmere opprykk.

Marianne Hanssen scoret ekte hat-trick og Lise Lotte Lund Martnes scorte det siste målet i en kamp hvor Alta dominerte. Selv om kampen ikke spillemessig var helt på topp vant altså Alta-damene komfortabelt mot avdelingsvinneren fra Hålogaland. Førstkommende helg møtes Sortland og Bossmo/yttern, mens Alta-damene tar den lange veien til Mo helga 18-19 oktober. Vinneren av denne "turneringen" går videre til all-norsk kvalifisering. Der møtes avdelingsvinnerne i de andre 2. divisjonen og de to lagene som rykker ned fra 1. divisjon. Trekkes to lag som møtes hjemme og borte(totalt 4 puljer à 2 lag). Vinneren rykker opp. Vi gleder oss til å følge damene videre.