Ekstraordinært årsmøte

Skrevet av: Aina Hindenes         Dato: 26.09.08 21:15

Fotballgruppa innkaller til ekstraordinært årsmøte onsdag 8.oktober kl 18.00 i kafèen på Alta idrettspark.

Sak på møtet er organisasjonsendring i Alta IF. Fotballgruppa vil diskutere muligheten for å danne allianseidrettslag. Dette betyr at de ulike gruppene kan velge å bli en egen juridisk enhet. Dette gjør at de står økonomisk alene og et eventuelt underskudd i fotballgruppa vil ikke gå ut over de andre undergruppene. I ett allianseidrettslag vil fotball fortsatt være en del av Alta IF og vil fortsatt spille i gult og blått. Det er også fortsatt slik at alle som er medlem av fotballgruppa vil være medlem av Alta IF og følge de reglene som hovedstyret har vedtatt. Dersom du vil vite mer om dette håper vi du kommer på møtet. Vel møtt!