Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
fotball

En hilsen fra en av våre hovedsamarbeidspartnere

Skrevet av: Hege Igeland         Dato: 21.09.08 21:00

Alta Menighet sender en hilsen til Alta IF Fotball


Hilsen fra Alta menighet:

Vi er både stolte og glade for å spille på lag med Alta IF! Når vi fikk denne unike muligheten til å bli hovedsponsor var vi ikke i tvil om at det var riktig å slå til, selv om det er en uvanlig måte for en menighet å markedsføre seg på. Men vi poengterer gjerne at slik vi ser det GIR vi ikke penger til Alta IF, slik mange later til å tro. Vi KJØPER en profileringstjeneste av Alta IF. Og vi har fått svært mye for pengene! Både i form av markedsføring av Nordlyskatedralen og i synliggjøring av våre verdier (Raushet, omsorg, håp).

Vi vil samtidig framheve at vi er imponert over den profesjonaliteten vi er møtt med ved inngåelse av avtalen. Selv om vi fikk avtalen på ”billigsalg”, har Alta IF stilt opp med full gjennomgang og inkludering av alt som inngår i en hovedsponsoravtale. De har ikke falt for fristelsen til å kutte ut noe, eller gjøre dette som hastverksarbeid, selv om vi har betalt et relativt sett lite beløp for avtalen. De har også kommet med mange tips og råd om hvordan vi kan benytte avtalen best mulig for oss. Det er vi svært godt fornøyd med!

Til slutt vil vi takke vår samarbeidspartner i avtalen, supporterklubben Steinberget. Vi synes det er flott at de tok sjansen på et samarbeid med Alta menighet. Det er jo ikke akkurat en opplagt samarbeidskonstellasjon for noen av oss. Desto hyggeligere at vi ”fant hverandre”. Vil også legge til at de samtalene som er ført etterpå, har gått utrolig bra. Det har vært en god tone, og en gjensidig interesse av å finne løsninger som vi alle kunne bli fornøyde med. Både Alta menighet og Alta IF (inkludert Steinberget, slik jeg har opplevd det) har RAUSHET som en uttrykt verdi for organisasjonen, og det synes jeg også er en god beskrivelse av tonen i de samtaler som har blitt ført i forbindelse med avtaleinngåelsen. Det lover godt for fortsettelsen…..!

Gunnar Tangvik
kirkeverge

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv