Vorspiel!!

Skrevet av: Hege Igeland         Dato: 19.09.08 12:33

Ta med ungene og kom på Vorspiel på lørdag!

Alta IF Fotball har Vorspiel til søndagens kamp mot Notodden i Finnmarkshallen! Våre samarbeidspartnere skal sammen med oss skape liv og røre på Alta Sentrum, lørdag 20.september klokken 12-15.

Sammen med Mona Salongen, Spenst og Steinberget skal a-laget lage stemning i forkant av hjemmekampen mot Notodden.

Mona Salongen skal spraye tøffe unger gule&blå i håret. Da er ihvertfall ungene kampklare til søndag! Spenst skal kjøre det spenstige showet 'Backan Opp Og Frem' som et fulltallig fotball lag.
Steinberget er med for å gjøre det de kan best - skape liv og røre! De skal også selge billetter og effekter.
A-laget skal kjøre aktiviteter for barn av alle aldre.

Og selvfølgelig - salg av fotballvaffel!