Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
fotball

Herlig borteseier!!

Skrevet av: Jan Egil Brekke         Dato: 01.05.07 11:15

Etter en litt skuffende serieåpning har vi nå tatt full pott i 2 vanskelige bortekamper. No skal vi prøve å rette opp inntrykket på hjemmebane.

Vi var alle skuffet etter serieåpninga. Men istedenfor å grave oss ned, fortsatte vi å gi full gass på treningsfeltet. Dette har gitt resultater i form av 2 herlige borteseiere! Spesielt den siste no mot Lørenskog var særdeles viktig. De er jo av mange tippet som en av favorittene til opprykket, og rapportene etter kampen sa at det va Lørenskog sitt første tap på hjemmebane på et par sesonger.

Igår var det restitusjonstrening, hvor vi fikk kampen ut av kropp og sinn. Idag har trener Hætta gitt oss en "fridag". Kan informere at "Issàt" sine fridager sjelden innebærer fri fra trening. Da er det en eller annen form for egentrening som gjelder.

Kjenner jeg de yngste guttan rett, er det overkroppen som blir prioritert. Beach-sesongen nærmer seg jo med stormskritt.. Uten å nevne navn, vil jeg nok tro at hvertfall Nogva, Maggen og Pekka trener bryst og biceps på spenst idag.. :) Blir ikke overraska om også Andreas Pettersen også blir å se der.

Onsdag blir fokuset rettet mot hjemmekampen mot Drøbak/Frogn. Det er også et lag som er blitt tippa i toppen, så det blir en ny viktig kamp. Før den kampen har vi fokus på gode treninger, med tempo og kvalitet. På den måten vil vi stå best mulig rustet til å ta imot "badeby-guttan".

Vil også benytte anledningen til å ønske min tidligere lag-kamerat og kompis, Jonny Hanssen, og Drøbak/Frogn, velkommen til Alta.

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv