Spennende helg i vente for damelaget

Skrevet av: Irene Pettersen         Dato: 10.09.08 19:23

Til helgen skal damelaget spille to kamper i 2. divisjon borte mot Tromsdalen. Med seier i en av kampene vil vi være avdelingsvinnere og klare for kvalik til allnorsk 1. divisjon. Vi går selvsagt for seier i begge kampene!

Vi har ikke spilt 2. divisjonskamper siden midten av august hvor vi slo Nord-Troms hjemme i to kamper. Siden da har vi spilt en del 3. divisjonskamper hvor vi har fått godt med angrepstrening, samt at vi har hatt bra trøkk på treningene. Denne uka har det hittil vært bra trøkk, susende taklinger, god konsentrasjon og ikke minst godt humør.

I høst har vi fått tre nye spillere i troppen som bidrar positivt i gruppa. Disse er Kristine Hagen og Marie Kristine Haugsnes fra Kirkenes samt Kjersti Aronsen fra Vardø. Alle tre går på videregående skole her i Alta og er talenter vi er glade for å ha med oss på laget.

Dersom vi gjør jobben og klarer å få kvalifiseringskamper så vil vi møte avdelingsvinnerne fra de to andre Nord-Norske avdelingene til en hjemme- og en bortekamp. Vinneren av disse kampene går videre til neste runde. Der møtes 6 2.divisjonslag samt de to dårligste 1.divisjonslagene. Her trekkes det om hvem som skal møtes, og det blir en hjemme- og en bortekamp der også. Vinneren av de to kampene rykker opp.. Det er en lang vei, men vi klarte det nesten i fjor! Et naturlig mål må jo være å gjøre det bedre enn sist ;)

Kryss fingrene for seier i helga!

Irene.