Mangfoldsdagen - sponsorcup, bankett og Drillo!

Skrevet av: Hege Igeland         Dato: 18.08.08 23:34

Mangfoldsdagen 3.september er fotball og fest!

Mangfoldsdagen er dagen vi vil vise flere sider av hva Alta IF står for. Alta IF er så mye mer enn det flotte Adeccolaget vårt! Alta IF er også grasrota, bredden, en møteplass for alle. Og det mangfoldet som oppstår gjennom de aktiviteter vi skaper rundt lærkula er det vi skal feire onsdag 3.september. Fotball, mangfold og kultur har også Egil 'Drillo' Olsen erfart noe om. Dette vil han dele med oss!

Alta IF inviterer samarbeidspartnerene m.fl. til en uhøytidelig sponsorcup på Aronnes kunstgress, onsdag 3.september. Også Alta IF adminstrasjonen med daglig leder Aina Hindenes, skal stille til cupkamp! Administrasjonen ligger nå i hardtrening etter at a-lagets trener Isak Ole sier at også han stiller med eget lag.
Vi ser det nå som nødvendig å poengtere at det ikke er lov å bruke nåværende proffe fotballspillere. Ikke engang om de er i forkledning.

Det kåres vinnere i flere kategorier; seier etter sluttspill, beste kostyme, beste lagnavn, artigste vinnerstrategi, m.m.

Etter kamp skal vi til Rica Hotell Alta. Banketten starter kl.20.00 og vi ønsker velkommen med en spesiallaget festdrink.
Tre-retters middag som er komponert i mangfoldets ånd; det er mange nasjonaliteter representert blant kokkene på det utmerkede kjøkken.
Kulturelle innslag av det musikalske slaget. Og selvfølgelig Egil 'Drillo' Olsen som med skråblikk forteller om kultur i England og Irak kontra Norge.

Drillo kommer, kommer du?