Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
fotball

Rapport fra jenter 92

Skrevet av: Lena Suhr         Dato: 30.07.08 00:18

Jentan vant som kjent første kamp 5 -2 på søndag.

Den andre kampen til jentan ble spilt i går mandag, i 30 graders varme!, motstanderen var Surnadal/Søya, et lag som har/hadde ambisjoner. Vi trenere var å så en kamp med dette laget tidligere på mandagen og var forberedt på en kamp med høyt tempo og spillere med bedre ferdigheter enn i den første kampen.

Kampen var viktig med tanke på videre spill, vi endret litt på formasjon på midtbanen, dette fungerte meget bra i denne kampen. Tross sterk varme og høyt tempo styrte våre jenter store deler av kampen. Alta gikk opp til ledelse 3 - 0 i løpet av 1. omgang. 2. omgang forsøkte Surnadal å trykke skikkelig på uten å lykkes, "jentan fra nord" kjempet iherdig og jubelen hørtes over hele Ekeberg når dommeren blåste full tid med resultatet 3 -0 til Alta.

Med to seiere i puljen er jentan våre sikret plass i A-sluttspill, dagens kamp avgjør om vi kommer på 1. eller 2. plass i puljen. Motstander er MEGET sterke Lørenskog, et lag med høy sportslig satsing og kommer rett fra bra spill i Dana cup.

Vi gleder oss.

Het! Fotballhilsen fra Alta IF jenter med følge.

Trenere Stein Yngve og Alf-Åge

 

Vi her på Alta IF-kontoret kan nå melde at jentene spilte uavgjort 0-0 mot Lørenskog i siste gruppespillkap. Dette betyr at de ble nr. 2 i puljen sin og spiller 32-dels finale mot Vind fra Gjøvik onsdag formiddag.

Vi ønsker våre jenter og gutter lykke til i sluttspillet!

 

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv