Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
fotball

Seier over Lørenskog

Dato: 29.04.07 18:23

Lørenskog er av mange regnet som en av favorittene til å vinne 2.divisjon avdeling 4. I dagens kamp måtte de derimot se seg slått på sin egen hjemmebane av Alta IF som gjerne vil ha noe de skulle ha sagt om hvem som skal vinne avdelingen.

Alta vant en litt heldig, men ikke ufortjent, seier borte over Lørenskog. Hjemmelaget hadde mange avslutninger på Alta-målet, de fleste fra distanse, og kunne med bedre presisjon ha gjort et eller to mål til. Men Alta spilte seg også til sjanser, blant annet bommet de et par ganger alene med keeper. Alta gjennomførte en grei kamp totalt sett, noe som skulle vise seg å holde til seier.

Etter 27 minutter av den første omgangen utnyttet Lørenskog et passivt Alta-forsvar og dermed sto det 1-0. Tre minutter før pause ble Jan Egil Brekke lagt ulovlig i bakken, straffespark. Thomas Andersen holdt hodet kaldt og Alta kunne gå til pause med 1-1.

Etter pause rullet Lørenskog opp flere angrep og kom til mange avslutninger. Men takket være et godt keeper- og forsvarspill, kombinert med svake avslutninger, unngikk Alta flere baklengs. Også Alta hadde sine muligheter, de var kanskje færre enn Lørenskogs men til gjengjeld var de desto større. Etterhvert tydet mye på at 1-1 skulle bli sluttresultatet, men Magnus Andersen var ikke fornøyd med det. Øksfjordingen fikk stjernetreff fra 25 meter og klinket ballen i vinkelen. Da gjenstod det 12 minutter av kampen, og i sluttminuttene hadde Alta god kontroll på motstanderne. Dermed ble det tre nye poeng på bortebane.

Den 6.mai kommer Drøbak/Frogn på besøk til Alta. Snøsmeltingen går tregt så kampsted vil bli fastsatt i løpet av uka.

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv