Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
fotball

Tap mot Hønefoss

Skrevet av: Jan Egil Brekke         Dato: 08.07.08 13:03

Etter en oppløftende innledning av kampen, snudde mye av kampen i løpet av noen minutter.

Før kampen ble vi enige om å presse høyt, være aggressive og ta kommandoen i kampen. Vi syns vi kom ganske greit igang med dette, men noen minutter snudde mye av kampbildet. Først fikk Vegard K sitt andre gule kort etter 12 minutter. Da måtte vi omrokkere litt og legge oss litt mer bakpå. Rett etterpå fikk Hønefoss et lettkjøpt mål. Dette preget oss i noen minutter, men på slutten av omgangen fikk vi løftet spillet opp på Hønefoss sin halvdel igjen, og kom til noen brukbare sjanser. Desverre for oss ga ikke det resultater i form av mål, men noen cornere. Inn til pause hadde vi enda trua på at det var muligheter til å kapre poeng, og starten av andre omgang startet også positivt for oss. Med en mann mindre så ble det mye rom å dekke og etterhvert begynte vi å bli slitne. Etter at Hønefoss gikk opp til 2-0 på et flott angrep, gikk mye av lufta ut av oss, og vi var heldige som ikke slapp inn flere mål på tampen av kampen.

Vi måtte nok en gang konstatere at vi fikk 0 poeng, og det er tungt å ligge sist på tabellen. Idag skal vi ha en vanlig "mandagsøkt". Det vil si gjennomgang av kampen, rolig restitusjonsøkt for de som spilte mye, og litt hardere for de som ikke var mye i aksjon igår. Dagen etter et tap er alltid tung, men fra onsdag av så gjelder det å begynne å bygge opp tro fram mot neste kamp. Vi har 18(ATTEN) kamper igjen, så det finnes enda mange muligheter for å ta de poengene som trengs for å krabbe oppover på tabellen!!

Brekke måtte gå ut med en kneskade tidlig i kampen. Fra sikre kilder kan jeg opplyse om at Brekke frykter at det kan være snakk om et lite avbrekk fra fotballen, men at det er enda litt for tidlig å si noe om det :)

Til slutt vil jeg på vegne av alle spillerne gratulere Steinberget med årsbeste i gårsdagens kamp! Fortsett sånn!!! Poengene skal komme og vi må ALDRI tillate oss sjøl, eller sidemannen å gi opp, sammen skal vi gjøre et helhjertet forsøk på å snu dette.

Mvh Brekke

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv