Tap i 2. seriekamp

Skrevet av: Irene Pettersen         Dato: 25.05.08 23:20
Dessverre ble det ikke en ny trepoenger mot Fløya 2 i dag. Nivåmessig klarte vi å heve oss kraftig fra gårsdagens oppgjør, og sto godt i mot i duellene fra et Fløya-lag som var forsterket med flere reserver fra toppserielaget.
Det var målløst til pause, og det så vel ut til å bli en typisk 0-0 kamp med mye kjemping på midten og få store sjanser. Dette endret seg da Fløya fikk sitt første mål 15 minutter før slutt. Vi kjempet oss til et mål 5 minutter senere ved Marianne Hanssen, men like før slutt kom dommeren i fokus da Fløya sikret seieren med 2-1.
2. divisjon damer er så lavt prioritert at det ikke er linjemenn på kampene, og konsekvensene av det fikk vi smertelig erfare i dag. På sistemålet til Fløya hadde de et gjennomspill i retning 3 (!) spillere som sto i offside, men dette så ikke dommeren på grunn av at han for det første sto med ryggen til forsvarslinja, og for det andre sto i veien for gjennomspillet slik at han faktisk fikk seg en assist... Vi er derfor fryktelig skuffa og irriterte over resultatet.

Vi skal reise oss, og gleder oss stort til å få måle krefter mot 1. divisjonslaget Grand Bodø borte i cupen på tirsdag!
I tillegg skal juniorene våre møte Fløya i cupen på hjemmebane førstkommende torsdag, og lørdag møter 3. divisjonslaget Porsanger til 7erkamp på bortebane.