Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
fotball

Aronnesrockligaen: Alta 2 - Sørøy/Glimt 0-1

Skrevet av: Lars Abrahamsen         Dato: 14.05.08 09:28

Sørøy/Glimt dro seieren i land mot Rekruttene

Alta 2 - Sørøy/Glimt 0-1

Bekymret trener
Det var en litt bekymret Bjørn Edvinsen som gikk til denne kampen. Hele 10 spillere fra årets stall var pga skader, karantene, ferie og sykdom, forhindret fra å være med. Men det positive er at i slike situasjoner åpner det seg for andre. 6 nye spillere fikk sin første kamp i årets Aronnesrockliga, og kanskje mest gledelig - to guttespillere fikk sin debut som "voksenspillere". Martin Paulsen fikk spille hele kampen på høyre back, og kom meget godt fra duellene med Tore Veseth Olsen. I tillegg kom Lars Gaute Skorpen inn i 2. omgang. Han fikk sine 22 minutter, og klarte seg utmerket.

Kampen
Kampen var jevn, men sjansefattig. Sørøy/Glimt er jo kjent for spille tøft, og de fremstod det lille hakket tøffere enn våre gutter. De var mer på hugget i duellene, uten at det resulterte i farlige sjanser. Stort sett gikk skuddene langt utenfor eller opp i taket. Alta på sin side slet med å få til det spillet vi vet de kan. De klarte sjelden å komme rundt på kantene, og man klarte heller ikke å utnytte til tider store rom bak S/G bakre firer. Et stolpeskudd i første omgang var beholdningen fra Alta's side.

I det 75. minutt får S/G-spiller Vegard Sjursen marsjordre etter å ha tatt en Maradona-/Messi-hands foran Alta-målet. Heller ikke dette klarte Alta's spillere å utnytte. I stedet er det Sørøy/Glimt som får det forløsende målet. Et flott frispark blir slått inn foran Alta's mål, og kaptein Rolleiv Nilsen går til værs og header inn 0-1, som også ble sluttresultatet.

Tilbake
Gledelig var det å se Mats Jørgen Masvik tilbake etter et langt skadeavbrekk. Han er flink til å bruke sin fysiske styrke til å komme foran motstander, og han skjermer ballen godt. Litt rusten i pasningsspillet, men det regner vi med kommer etter hvert som han får spilt seg inn. Også Ørjan Søraa var tilbake med en liten gjesteopptreden. Ørjan er for tiden i militæret, og var hjemme på perm. Vi håper å se han mer utover høsten, når den militære karrieren er over.

Jr NM
Alta har fått Tromsø IL i 2. runde. Kampen er satt opp 24. mai, men mest sansynlig blir den spilt allerede 21. mai. Følg med her på altaif.no. Til den kampen blir det viktig at Bjørn Edvinsen får tilbake noen av de skadde spillerne, og slik det ser ut nå, ser det ut til at det kan ordne seg i hvertfall for noen av dem. 

Neste oppgjør i Aronnesrockligaen er en fremskutt kamp mot Nordlys. Kampen spilles 25. mai på Aronnes.

Alta 2's kamper i Aronnesrockligaen

Kampfakta:
Alta 2 - Sørøy/Glimt (0 - 0) 0 - 1
Tilskuertall: 97

Spillere: Karl Andre Thomassen, Dani Eriksrud, Ole A Ulvestad (Lars Gaute Skorpen 22 min), Gunnar Fallsen, Martin A Paulsen, Christian Reginiussen, Mats Jørgen Masvik, Håvard Nome, Jonas Dahl Ringard (Eivind Dahl Ringard 45 min), Magnus Nilsen (Ørjan Søraa 29 min), Lasse Sønvisen

Gult kort: J. D. Ringard

Kampreferat Sørøy/Glimts hjemmeside

 

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv