Alta 2 - Sørøy/Glimt på mandag

Skrevet av: Lars Abrahamsen     Foto: Lillian Nora     Dato: 10.05.08 14:17
Etter to kamper og to seire troner Alta 2 øverst på tabellen. Nå er ikke det noe mål i seg selv, men det er allikevel en indikasjon på at man har jobbet godt med laget gjennom vinteren. Laget spiller fin fotball, har hutige og tekniske spillere med god moral. Det så vi ikke minst mot Kautokeino der Alta 2 lå under 2-0 til pause. I 2. omgang scorer vi tre ganger - selv med en utvisning, og det siste målet kommer like før slutt. Målene ble satt inn av Daniel Reginiussen (2) og Øyvind Veseth Olsen.

I tillegg til lagets egne spillere, har juniorene Christian Reginiussen og Håvard Nome, Jon Steinar Eriksen, Ole A Ulvestad og keeper Said Nordnes vært med fra A-laget i begge kamper. Dette er som forventet, og det er viktig at disse spillerne får match-trening.

Mot Sørøy/Glimt hersker det litt usikkerhet i forhold til tilgjengelige spillere. Senere på kvelden skal A-laget ut i cup-kamp mot BUL. Isak-Ole har en del spillere som han pga skader ønsker skal roe ned. Det er derfor litt usikkert hvem han kommer til å ta med. Og når Bjørn Edvinsen på Rekruttlaget har flere spillere med skader og karantene (Krister Nora utvist i Kautokeino), kan det bety at noen guttespillere blir med.

Kampen går i Finnmarkshallen kl. 14.00.
Som vanlig med muligheter for kjøp av forfriskninger!