Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
fotball

Endelig i gang!

Skrevet av: Irene Pettersen         Dato: 07.05.08 18:43

Endelig har også damelaget kommet i gang for sesongen og spilt årets første kamp av betydning. Sist lørdag møtte vi Tromsdalen (TUIL) til cupkamp i Finnmarkshallen. TUIL er et lag vi alltid har hatt tøffe og jevne oppgjør mot tidligere, frem til de klarte å rykke opp til det gode selskap i 1. divisjon for et par sesonger siden. I høst rykket de ned, og vi skal igjen møte dem i serien denne sesongen. Vi ser frem til å møte en "ny" motstander etter at vi brukte forrige sesong til å spille mot Fløya 2 og Nord-Troms i en amputert
2. divisjonsavdeling.

 

Etter en god 1. omgang mot TUIL ledet vi 5-1 etter godt samspill og bra presisjon i det vi gjorde. I pausen ble vi enige om å fortsette på samme måte, men det klarte vi dessverre ikke å gjennomføre. Vi ble alle for passive og slapp TUIL inn i kampen. Det resulterte i ett baklengsmål for oss mot 10 TUIL-spillere, og sluttresultatet ble 5-2. Cup er cup, og den ene gode omgangen var nok til å ta oss videre til neste runde. I skrivende stund er ikke motstanderen vår klar, men mye tyder på at det blir Fløya hjemme eller muligens Medkila borte.

 

Selve serien begynner ikke for oss før helgen 24.-25. mai da vi reiser til Tromsø for å spille to bortekamper mot Fløya 2. I vinter så det lysere ut enn på lenge med tanke på antall motstandere i årets serie, men dessverre (les: som vanlig) har noen trukket seg og vi står igjen med TUIL, Fløya 2 og Nord-Troms som motstandere. Vi skal spille dobbel serie, med to kamper mot hver motstander de helgene vi møtes. I tillegg får vi være med i 3. divisjon her hjemme i Finnmark, noe som er viktig for at vi skal få et godt nok kamptilbud gjennom sesongen.

Nå skal vi jobbe knallhardt fremover slik at vi er godt nok rustet til første seriehelg om litt over to uker.
Vi gleder oss!

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv