Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
fotball

Bittert tap mot Sandnes Ulf

Skrevet av: Jan Egil Brekke         Dato: 05.05.08 17:58

Vi skapte klart flest sjanser og hadde ballen mest, men Sandnes Ulf skårte kampens eneste mål.

Det var en MEGET skuffa gjeng som gikk av banen i gårsdagens kamp. Kampen sett under ett fortjente vi å vinne kampen, men det hjelper så lite når vi ikke maktet å skåre.

Det positive med kampen er at vi kom til mange gode muligheter, men denne gangen evnet vi ikke å treffe målet. De gangene vi gjorde det, sto en meget solid Sandnes-keeper i veien. Positivt var det også at mange spillere gjorde en god innsats. Spesielt høyresiden vår fungerte meget godt i store perioder av kampen, men når vi nærmet oss motstandernes mål, stoppa det litt opp for oss.

Kampen ble avgjort rett før pause. Vi gir bort et meget enkelt mål, men sånne ting skjer i fotball. Vi skylder ikke på noen, og taper og vinner SAMMEN!!!

Tidlig i andre omgang blåser dommeren på straffemerket, men linjedommer har sett noe hverken dommeren, spillerne eller publikum har sett. Situasjonen ender utrolig nok opp med frispark til Sandnes, og gult kort til Magnus Andersen. Noe lignende kan jeg nesten garantere ikke hadde skjedd med oss på bortebane.

Når det er sagt, har vi ingen andre enn oss sjøl å skylde for tapet. Denne kampen skal vi kjapt legge bak oss, og trøkke på videre!!

Takk til Steinberget som sto på til siste fløytesignal, og vel så det.

-Brekke-

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv