Pangåpning for Alta 2

Skrevet av: Lars Abrahamsen         Dato: 25.04.08 10:35

Alta 2 og Tverrelvdalen fikk i går æren av å åpne den nye Aronnesrockligaen i Finnmarkshallen. Alta 2 stilte med et sterkt lag, og vant hele 6-0.

Alta 2 dominerte i denne kampen. Allerede etter 2 minutter var Christian Reginiussen frempå og scoret nydelig med et hodestøt etter corner fra Daniel Reginiussen. Etter 8 minutter kom en ren reprise, og 2-0. Tre mål til rakk Alta før dommeren blåste av for pause. Disse ble ekspedert av Lasse Sønvisen (2) og Jan Tommy Haugli.

2. omgang var knapt startet før Alta 2 fikk tildelt straffe etter en hands. Denne satte Øyvind Veseth Olsen inn, og avsluttet dermed scoringene for Alta 2.

Denne kampen kan man trygt si bar preg av spillerutvikling. Begge lag benyttet hele kvoten på 7 innbyttere, og dermed var hele 36 spillere i aksjon på kunstgresset! Bra, med tanke på at begge lag stiller med meget unge spillere.

Det er tydelig at Tverrelvdalen er inne i et generasjonsskifte. De har mange spillere for tiden, og de aller fleste er svært unge. Det blir moro å følge dette laget, og de vil utvilsomt utvikle seg mye utover i sesongen.

Juniorene til Alta 2 reiser i dag med buss til Harstad for å spille 1. runde i NM-junior. Med en lang reise fredag og kamp lørdag, valgte derfor trener Bjørn Edvinsen å spare juniorene litt, samtidig som karantener på A-laget gjorde at det var nødvendig å matche spillere fra A-laget med tanke på søndagens kamp mot Haugesund.

Kampfakta:

Kjetil Thomassen (Said Nordnes 45), Gunnar Fallsen, Ole A. Ulvestad, Daniel Thomassen (Dani Eriksrud 67), Aldin Softic (Lasse Biti Næss 45), Lasse Sønvisen (Magnus Nilsen 45), Daniel Reginiussen (Øyvind Veseth Olsen 45), Håvard Nome (Lasse Andersen 45), Jan Tommy Haugli (Jonas Ringaard 25), John Steinar Eriksen (ut etter 80 min), Christian Reginiussen

Mål:

1-0  Christian Reginiussen 2