Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
fotball

Gull til Alta if under G-Hagen-cup

Skrevet av: Bjørn Inge Andreassen         Dato: 01.04.08 08:09

Søsknene Martin og Kristine Paulsen kunne juble for gull med hvert sitt lag denne helga. Alta if tok gull i gutteklassen, småjenteklassen og sølv i jenteklassen under turneringen i Hammerfest denne helga.

I tillegg ble det 1 napp i vandrepokalen både i gutte og småjenteklassen


Solid innsats av våre gutter og jenter ble kronet med edelt metall denne helga.

Guttene

I gutteklassen stillte Alta if 2 lag. Nivået i gutteklassen var høyt og nåløyet for å komme til sluttspill ble demed trangt. Alta 2 kom desverre ikke med videre fra gruppespillet. Alta 1 Vant alle sine kamper i gruppespillet og møtte Indrefjord 1 i semifinale. Guttene fra alta spillte smart og god fotball, med en gnistrende innsatsvilje vant de 1-0 og gikk videre til finale mot Hif/Stein 1. I finalen viste guttene hva som bor i dem. Alta gikk i ledelsen etter 2 minutter og truet kontinuerlig med å øke ledelsen. Hif/Stein klarte aldri å sette spillet sitt og skapte dermed lite farlig for altaguttene som vant finalen 1-0

Jentelaget som alltid er å regne med i toppen gjorde en solid turnering og spillte finale mot Hif/Stein. Etter en jevn finalekamp måtte jentene se seg slått 2-1 av Hammerfestjentene. Det ble dermed sølv på våre jenter denne gangen.


Glade gutter etter seier i Hammerfest

Småjentene

Småjentene overbeviste først i gruppespillet hvor de vant alle sine kamper. Deretter vant de semifinalen og var klare for finale, også de mot Hif/Stein. I finalen overbeviste småjentene og hentet både gull og heder hjem til Alta.


Småjentene med gull og vandrepokal

I smågutteklassen måtte våre gutter se seg slått i semifinalen. I bronsefinalen ble også motstanden for sterk og våre smågutter endte på en 4. plass i sin klasse.

Resultatene fra turneringen viser dermed at spillerne fra Alta ligger på et godt nivå i forhold til resten av fylket. Det jobbes godt med utvikling av lag og spillere langt ned i aldersklassene. Vi gleder oss til sesongen som snart står for dørene.

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv