3.plass i Sparebank1 Nord-Norge cup!

Dato: 20.01.08 22:15

Alta IFs juniorlag fikk i helgen en gledelig 3.plass i turneringen hvor de beste juniorene i Nord-Norge var samlet.

Helgens kamper i Finnmarkshallen åpnet med en solid seier 3-0 mot kretslaget til Troms fredag, i en kamp hvor guttene hadde full kontroll fra første spark fikk de vist at de var å regne med i dette selskapet.
Lørdagens semifinale mot Hålogaland ble et steg tilbake prestasjonsmessig, men det var likevel solid å kjempe seg til et 3-3 resultat. Bla. etter to perlescoringer fra Christian Reginiussen. Hålogaland fremsto som et meget bra lag og det var, kampen sett under ett, ikke ufortjent at det var de som stakk av med finaleplassen etter straffesparkkonkuranse.
I bronsefinalen søndag var det Tromsdalen som sto på motsatt side, det ble en jevn kamp med tidvis høy temperatur. Alta viste en voldsom moral da de klarte å komme tilbake etter å ha ligget under 2-1 et kvarter før slutt. Stillingen ble tilslutt fullt fortjent 3-2 til hjemmelaget.

Stillingen i turneringen:

1. Tromsø IL