Alta IF mot Troms

Skrevet av: Rune Berger         Dato: 17.01.08 21:24

Alta IF møter Troms i kvartfinalen i Sparebanken Nord-Norge cup i helgen. Kampen går fredag kl 13.30 i Finnmarkshallen.

De beste juniorspillerne på guttesida i landsdelen er i helgen samlet i Alta til Sparebank1 Nord-Norge cup. Følgende 4 klubblag og 4 kretslag er representert: Tromsø IL, Tromsdalen UIL, Bodø/Glimt, Alta IF, Nordland, Troms, Finnmark og Hålogaland.

Det er første gang Alta IF stiller eget lag i denne turneringen og det blir veldig spennende å følge laget frem mot det som kan bli finale på søndag. Vi oppfordrer folk til å ta turen i hallen for å følge de unge lokale spillerne og hvordan de klarer seg mot lag hvor flere av spillerne er representert på aldersbestemte landslag.

Alta stiller med følgende tropp:
Kjetil Thomassen
Karl Andre Thomassen