Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
fotball

Seier i Harstad

Dato: 21.04.07 19:52

Det ble en meget sterk seier mot Harstad i sesongens første bortekamp. Etter en meget god 1.omgang var seieren truet i sluttminuttene i 2.omgang, men heldigvis så rodde våres gutta i land 3 viktige poeng.

Det var et revansjesugent lag som satte seg på bussen til Harstad på fredag ettermiddag. Spillerne følte de hadde noe å bevise etter å ha skuffet både seg selv og hjemmepublikum i åpningskampen mot RBK 2.

1.omgang var meget bra fra Altas side. De dominerte banespillet til tider fullstendig og Harstad ble løpende mye i mellom å jage etter ballen og de raske Altaspillerne. Midtveis i omgangen scoret Jan Egil Brekke og Magnus Andersen to kjappe mål med et minutts mellomrom. 2-0 holdt også til pause men med litt hell kunne ledelsen vært større.

I 2.omgang skiftet kampen karakter. Harstad begynte å vinne dueller og fikk etterhvert kampen mer inn i sitt spor. Omgangen ble preget av mange dueller og fysisk spill. Dette fikk bl.a. keeper Vidar Nogva føle da han ble stemplet av en motspiller. Vidar fikk seg en såpass stor smell at han måtte byttes ut. Inn kom unggutten Said Nordnes, en av flere unge spillere som er på vei opp fra Altas egen ungdomsavdeling

Selv om Harstad kom mer med i kampen i 2.omgang hadde Alta sjanser nok til å punktere kampen. I stedet reduserte Harstad 9 minutter før full tid på et frispark som etter all sannsynlighet var ment som et innlegg. I sluttminuttene hadde Harstad et visst trykk mot Alta, men både forsvar og keeper fikk ryddet opp i de fleste situasjoner så det ikke ble altfor store scoringsmuligheter for Harstad. Takket være solid spill bakover ebbet kampen ut med en 2-1 seier til Alta, etter spill og sjanser var det en fortjent seier.

Nå kan våres gutta sette seg på bussen hjem til Alta med visshet om at de har tre viktige poeng med seg i bagasjen. Det vil nok lette på en lang bussreise hjemover.
Før neste hjemmekamp har Alta nok en tøff bortekamp i vente. Kommende lørdag venter John Carews barndomsklubb Lørenskog på å møte Alta til et oppgjør som av de fleste er tippet før sesongen som en toppkamp i 2.divisjon avdeling 4. Seieren i dag sørget helt sikkert for at selvtilliten er på plass igjen etter tapet i åpningskampen mot RBK 2, noe som kan være bra å ha med seg til Rolvsrud Stadion.

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv