Næringslivet i Alta bidrar til lørdagens kamp

Skrevet av: Maren Dølgaard Eid         Dato: 26.10.07 13:05

Lørdag kl. 13.00 spiller Alta IF siste seriekamp mot Mjølner hvor Alta IF kjemper om opprykk til Adeccoligaen. Det knytter seg mye spenning til denne kampen og det er mange som engasjerer seg.

I den siste tiden har næringslivet i Alta kommet på banen - de ønsker å skape liv rundt kampen.

Økonor har kjøpt 100 billetter som skal deles ut på Ladies Night på Alta Storsenter på fredag. Her skal A-laget herrer og rekruttlaget være vertskap for kvelden. Dørene åpnes kl. 20.30 med gode tilbud, vinsmaking og show.
For mer info: Ladies night out

På lørdag før kampstart spanderer Fargerike Alta kaffe til alle frammøtte. Ringo stiller med ansiktsmaling til barn, Dolly Dimples deler ut smaksprøver og Tine deler ut gratisprodukter.

Steinberget varmer opp med sine heia-rop og vi skal selvfølgelig synge "backan opp og fram".
Møt opp på Alta Idrettspark i god tid før kamp!