Damene nærmer seg 1. divisjon!

Skrevet av: Maren Dølgaard Eid/Bengt Ivar Svendsen         Dato: 22.10.07 13:20

Damelaget til Alta IF spilte kvalifiseringskamp mot Orkla i Finnmarkshallen lørdag formiddag. Det gikk vår vei.

Med rekordmange tilskuere på tribunen, serverte damene en frisk fotballkamp forann de vel 200 oppmøtte.
Orkla har av mange vært ansett som det sterkeste laget av de tre lagene som er med i kvalifiseringen og mye spenning var knyttet til denne kampen.

Alta IF viste imidlertid muskler og i det 20. minutt får vi frispark, 20 meter fra mål. En godt trent Lise Lotte Lund Martnes satte ballen i krysset, 1-0 til Alta IF!!

Orkla hadde 2-3 gode tekninske spillere på midtbanen, men de klarte ikke å produsere stort fremover på banen. Alta IF hadde derimot opp til flere målsjanser, hvor kun unøyaktighet i avslutningsøyeblikket gjorde at vi ikke fikk flere mål.

altaif.no gratulerer damene med seieren!

Siste kvalifiseringskamp spilles mot Gjøvik søndag 28. oktober kl. 13.00