Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
fotball

Seier på Alfheim!

Skrevet av: Isak Ole Hætta         Dato: 22.10.07 10:19

Alta IF vant 4 - 0 over rekruttene til TIL på lørdag.

Alta IF åpnet litt passivt i motvinden på Alfheim.
Tromsøs rekrutter var veldig på hugget og var flere ganger farlig frempå. Det virket som om Altas gutter holdt litt igjen for å føle seg litt frem, men etter ca 15 min spill kom Alta IF etterhvert lenger og lenger opp på banen og produserte en del sjanser med innlegg både fra høyre og venstre kant. Tromsøs rekrutter ble mindre og mindre farlig. Alta IF hadde mer og mer kontroll på kampen. Det gikk imidlertid hele 37 minutter før Alta IF klarte å score 1 - 0 -målet. Den ble kreditert Martin Overvik etter et godt innøvd frispark regissert av divisjonens beste venstrefot- Jan Egil Brekke ("silkefoten").
Alta IF gikk til pause med 1-0 ledelsen.

2.omgang startet med et massivt trykk fra guttene fra Alta og det var TYDELIG at Alta hadde bestemt seg i pausen for at denne kampen skulle de "eie" fullt og helt. Alta IF holdt Tromsøs rekrutter på god avstand fra eget mål gjennom hele omgangen og hadde full kontroll. Alta IF kjørte på og kom til en rekke sjanser, og det var bare et tidsspørsmål før vi fikk vårt andre mål.
I det 83.min "punkterte" Mads Reginiussen kampen med sin 2-0 scoring.Etter Mads sin scoring fulgte Thomas Anderesen opp med 3-0 og Stian Ingilæ punkterte kampen definitivt i det 87.minutt med 4-0. Seieren var i boks og seieren var ikke ett mål for lite. Alta IF kunne dermed innkassere 3 poeng og fortsatt tabelltopp.

Da gjenstår det en kamp igjen før status kan gjøres opp om hvem som rykker opp og hvem som rykker ned.
Lørdag 27. oktober kommer Mjølner på besøk. Etter seier sist helg har de fortsatt en liten mulighet til å berge seg.
Det blir definitivt ikke en lett kamp for noen av lagene.
Alta IF har fokusert hele veien på at de må avgjøre dette selv og at man ikke må regne med "hjelp" fra noen andre lag(men treneren har noen kontakter som vil være med oss!)
Vi vet at vi må prestere max hele veien for å hente seieren til helga, og treneren er rimelig trygg på at guttan ikke vil la denne sjansen gå fra seg. Guttan vil gi alt, og litt til for å gjøre en sikkelig jobb til helga.

Til slutt vil jeg oppfordre så mange som mulig fra Alta og hele Finnmark til å komme for å lage god stemning på Aronnes lørdag kl.13.00!

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv