Alta tapte men leder fortsatt

Skrevet av: Kjell Ove Østmo         Dato: 07.10.07 18:59

Etter en 1.omgang da alt gikk på tverke var kampen i realiteten avgjort før pause.

Etter å ha valset over rivalene fra Hammerfest forrige helg reiste Alta til Ski fulle av selvtillit. Mulighetene til å sikre seg et kraftig overtak i kampen om opprykk med seier ble ikke tatt vare på, men på tross av tapet i dag leder Alta 2.divisjon avdeling 4.

Allerede etter 45 sekunder tok Follo ledelsen på Ski stadion. Etter 24 minutter ble det 2-0 på et lykketreff av et langskudd og rett før pause rotet Altaforsvaret det til så Follo enkelt kunne gjøre 3-0. Follo var det beste laget i denne omgangen selv om 3-0 var noe flatterende.

I 2.omgang var det lenge jevnt. Våres gutta hadde sjanser nok til å redusere men det ville seg ikke. I sluttminuttene hadde Alta et massivt press mot hjemmelaget og det resulterte til slutt i 2 mål. Per Arne Østgård og Mads Reginiussen sørget for å pynte på målforskjellen men desverre maktet ikke Alta å ta med seg poeng i dag.

Opprykksrivalene vant alle sammen i dag og det betyr at det vil bli en veldig spennende innspurt. Neste kamp for Alta er førstkommede søndag da Åmot står for tur på Alta Idrettspark. Da skal det forsmedelige nederlaget fra vårsesongen revansjeres.

Kampfakta;

Follo FK - Alta IF  3 - 2 ( 3 - 0 )

1-0 Bonaventure Maruti (1)

2-0 Christian Petersen (24)