Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
fotball

Dramatikk mellom Young Boys og Oldham

Skrevet av: Jan Egil Brekke         Dato: 04.10.07 17:41

Young Boys hadde tydeligvis hatt et spillermøte før dagens storkamp. De gikk meget hardt ut i dagens oppgjør, og ledet fra start til....

...det gjensto 10 sekunder av dagens spilløkt.

Vi spilte 5 mot 5 med vegger idag. Totalt ble det spilt 10 kamper à 4 minutt. Vi teller antall seiere, der seier med 3 mål i enkeltkamper gir 2 poeng. For de som er litt usikker på hvordan dette foregår, kommer en liten forklaring: Det spilles med 5 utespillere om gangen, og de 4 resterende på laget er "vegger" på utsiden av banen. Veggene kan benyttes når som helst, men har bare lov å spille ballen tilbake på EN berøring. Dette gir høy intensitet i spillet, da ballen stort sett er i spill i samtlige 4 minutter om gangen.

De fantastiske ungguttene våre gikk tidlig opp i en 2-0 ledelse, men i siste kamp før drikkepause, klarte Oldham å komme tilbake å utligne til 3-3. Da var det spilt 6 kamper, og 4 gjensto. Før siste kamp hadde Young Boys gått opp i 5-3 ledelse, dermed var Oldham nødt til å vinne med 3 mål i siste kamp.  Fornøyd skulle Young Boys bare cruise inn den siste kampen. Oldham ville det anderledes og tok ledelsen 1-0 tidlig i siste kamp. Drøye minuttet før slutt gikk de opp til 2-0. Dermed måtte de ha ett mål til for å sikre uavgjort. Innsatsen ga resultat 10 sekunder før full tid, da et skudd gikk gjennom et par spillere og snek seg i hjørnet. Dermed ble det (heldigvis) uavgjort i dagens thriller.

Før kampen spurte jeg unggutta om lov til å skrive fra kampen, uansett resultat. Jeg fikk 100% støtte i å gjøre det. :)
Det viktigste med dagens økt, var høy intensitet, mange mål og full innsats. Trenerteamet fikk absolutt den responsen de ville ha, både fra Young Boys og Oldham.

Lagene var som følger:
Young Boys: Said, Per Arne, Mads og Christian Reg, Magnus, Jan Tommy, Arle, Kurt, Vegard Braathen og Håvard Nome.

Oldham: Vidar, Emmanuel, Martin N, Martin O, Vegard Knudsen, Tore Veseth, Øyvind, Thomas Andersen, Ole Mathis og Jan Egil.

Tilslutt kan man nevne at det var meget høy temperatur og herlig engasjement idag også. Men etter økta var vi alle like gode venner igjen :)

-Brekke-

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv