Rekruttlaget endte på 5.plass

Skrevet av: Kjell Ove Østmo         Dato: 29.09.07 19:23

Juniorene på Rekruttlaget avsluttet årets sesong med seier mot Hammerfest FK`s andrelag.

Etter en heller svak 1.omgang mot HFK 2 var det aldri tvil om hvor seieren skulle ende i 2.omgang. Pauseresultatet var 1-1.

HFK 2 ankom Alta med et ungt lag. Selv om de spillemessig var underlegne hjemmelaget skapte de noen problemer for Alta med et aggressivt press på ballfører. Etterhvert tok kreftene slutt for gjestene fra Snøhvitbyen og i 2.omgang rullet Alta opp angrep etter angrep. Seieren ble til slutt på 5-2 men burde vært større.

Rekruttlaget avsluttet årets sesong på en oppløftende 5.plass i 3.divisjon. Med tanke på at de fleste spillerne hadde sin første sesong med seniorfotball i år har guttene hevdet seg svært bra mot mer voksne og fysisk tøffere motstandere.

Kampfakta;

Alta 2 - HFK 2   5 - 2  ( 1 - 1 )

1-0 Øyvind Veseth Olsen (30)

1-1 Mats Bjørkly (40)