Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Masternes Gjenvinning utvider og forlenger samarbeidet

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: go team     Dato: 09.01.20 22:57

Masternes Gjenvinning og Christian Reginiussen kan alt om gjenvinning - da passer det fint at de er lagkamerater i to nye år!
 

MG har vært en viktig og sterk samarbeidspartner med Alta IF gjennom tykt og tynt i flere år. Nå utvides samarbeidet i størrelse som gjør at bedriften går inn i de øverste konseptnivået i våre partnerprogram - "Sammen for Finnmark". 

Avtalen strekker seg over to år og betyr blant annet at logoen vil være godt synlig på spillerdrakten til herrelaget i Postnord-ligaen. I tillegg videreføres og forsterkes samarbeidet rundt avfallshåndtering inn mot både daglig drift og rundt de store arrangementene slik som Altaturneringen i fotball. For oss i fotballgruppa er dette en tillitsærklæring og bekreftelse som naturligvis betyr mye for oss i jakten på videre utvikling av klubben. 

Daglig leder Rune Larsen sier følgende om den nye avtalen:

Vi i Masternes Gjenvinning er veldig glade og stolte over å fortsatte det gode samarbeidet med Alta IF også de kommende årene. Det begynner å bli en del år siden vi kom med for første gang, og vi ser med positive øyne på det som skjer i klubben med tanke på blant annet lokal forankring, en tydelig strategi og ikke minst en imponerende satsing på anlegg. Den utviklingen ønsker vi å støtte opp om og være med på!

Vi takker så mye for fornyet tillit og gleder oss til en videre fruktbart samarbeid med Masternes Gjenvinning. Heia Alta! 

Besøk gjerne hjemmesiden til Masternes ved å trykke på denne setningen. 

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv