Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Vi er i gang

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Karl Eirik Steffensen     Dato: 08.01.20 22:38

Felix og Bård Vegard før første trening på mandag. I bakgrunnen ser vi Peter Aas og Vebjørn Skorpen. 
 

Med fulladet batteri møtte guttene opp i garderoben igjen etter noen uker med ferie. Sesongen 2019 er et tilbakelagt kapittel og nå starer oppkjøringen for alvor inn mot årets fotballsesong.

Mandagens økt var naturlig nok en "kom i gang økt", men gradvis i løpet av uka vil det bli satt stadig større krav til både kvalitet og intensitet. Lørdag topper det seg med turneringsspill i Lakselv i Polaris cup - en tradisjon som vi setter pris på og som er i regi av Porsanger IL. Her vil det være naturlig å spre ut spilletid på hele troppen slik at ingen får for mye belastning i en tidlig fase i oppkjøringen. 

På mandagens trening var det gledelig å se gamle kjente tilbake i gult og blått. Vebjørn Skorpen, Peter Aas, Svein Ove Thomassen og Rickard Ellingsen skal trene med laget en perode fremover før man tar noen beslutninger på eventuelt videre spill. 

En som IKKE var tilgjengelig for trening var Magnus Nikolaisen som var uheldig å pådro seg en bruddskade i tåa rett før oppstart - hjemme i stua av alle ting. Han vil med rette få litt tyn fra resten av gruppa, men vi ser selvfølgelig frem til å ha assistkongen tilbake i full trening litt seinere i oppkjøringen. Ellers er det ventet at Christian Reginiussen trener med laget fra neste uke etter å ha slitt med litt skadeproblemer som har hengt igjen fra i fjor. 

Fra og med neste uke vil treningstidene være:

mandag 15:30, tirsdag 15:00, onsdag 15:30, torsdag 14:30 og fredag 14:30. 

Om du har lyst til å stikke innom for å finsikte gruppa så er du selvfølgelig hjertelig velkommen. Vi kan tipse om at det skal testes neste fredag ;)

Heia Alta!

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv