Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Thon Hotel Alta er med!

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Alta IF Fotball     Dato: 27.11.19 19:38

Lagbilde hører naturligvis med når gode lagkamerater og venninner er klar for nye år!

Thon hotel Alta er med!

Markedsarbeidet skrider frem og i dag er det kult å kunne fortelle at Thon Hotel Alta viderefører samarbeidet med Alta IF Fotball i to nye år. Hotellet har vært en viktig støttespiller i en årrekke og er på mange måter vårt tredje hjem, bak idrettsparken og Finnmarkshallen. Vi gjennomfører mye av våre eksterne møter hos Thon og allerede neste uke vil vi sammen invitere samarbeidspartnere og øvrige interessert til frokost og en informasjonsrunde rundt status i klubben. Det vil også gi en første mulighet til å høre Vidar Johnsens tanker om året som kommer. Mer info om det seienere. 

Vår hotellpartner ligger sentralt i Alta Sentrum på toppen av kjøpesenteret AMFI Alta. Det er på mange måter et perfekt utgangspunkt for å utforske Alta by, men også de omliggende omgivelsene. Thon Hotel er et moderne forretningshotell, som også er velegnet for feriereisende. I tillegg har man i løpet av de siste årene utvidet tilbudet sitt gjennom Brasseri Alta og egne treningsfasiliteter. 

Svetlana Stock sier følgende på vegne av Thon: 

Vi er har alltid vært opptatt av å bidra lokalt, både i form av støtte til idrett og kultur, men også til det lokale næringslivet. Det gjør vi blant annet gjennom denne avtalen, men også ved at vi er bevisst på at vi benytter oss av lokale leverandører til eksempelvis mat og øvrige behov. Det skaper gode ringvirkniner og det ønsker vi å være en sterk bidragsyter til. 

Våre gutter fikk gleden av å være prøvekaniner i det nye treningsrommet til Thon Hotel Alta. 
 
Vi takker Thon Hotel Alta for tilliten, og gleder oss til to nye år sammen. 

Er du nysgjerrig på mer? Sjekk ut link til Thon Hotel Altas hjemmeside og Facebookside. 

Thon Hotel Alta (nettside)

Thon Hotel Alta Facebookside

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv