Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Arnesen Rør fortsetter som partner

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Arnesen Rør     Dato: 26.11.19 14:07

Med denne gjengen i ryggen jakter vi mer stolthet lengst nord!
 

Arnesen Rør AS fortsetter som partner 

På Øyra 3 holder den lokaleide diamanten av en rørleggerbedrift til. Arnesen Rør har i mange år støttet opp om de lokale idrettslagene, deriblant oss i Alta IF. Vi er veldig glad for at de nå har forlenget sin avtale med klubben i to nye år. Det forlenger et allerede godt etablerte samarbeid, og det er ingen tvil om at det er en trygghet og tillit som betyr mye for oss. 

For oss er det viktig at våre medlemmer og supportere støtter opp under de som støtter klubben, og vi vil derfor anbefale alle å ta kontakt med Arnesen Rør om du skulle trenge riktig kompetanse og hjelp. Her tør vi garantere vanntett arbeid og produkter som vil hjelpe deg om behovet dukker opp.

Leder Håkon Arnesen sier følgende:

Vi er stolt samarbeidspartner med Alta IF! Vi er glad for at vi kan være med på laget, og vi vet naturligvis at idretten er avhengig av støtte fra næringslivet for å kunne skape gode arenaer for aktivitet både i topp og bredde. Dette ønsker vi å være en del av, også de neste årene. 

Vi takker så mye for tilliten, og sammen skaper vi #stolthetlengstnord!

Er du nysgjerrig på mer nyheter og tilbud fra Arnesen Rør? Da bør du sjekke dem på sosiale medier og deres hjemmeside. Linker følger under :)

Arnesen Rør AS finner du på instagram under brukernavnet @arnesenroras

Arnesen Rør AS på Facebook

 

 

Besøk deres hjemmeside ved å trykke her. 

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv