Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

SmartDok forlenger samarbeidet

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: SmartDok     Dato: 22.11.19 11:16

På lag i to nye år: Bjørn Tore Hagberg og Andreas Markussen tøffer seg for kameraet. Enkelt når man kan det.  

SmartDok forlenger samarbeidet

Vi er strålende fornøyd for at vi i dag kan fortelle at SmartDok har forlenget sin samarbeidsavtale med klubben. For oss betyr det naturligvis ekstremt mye at byens næringsliv ønsker å bidra til å skape nye stolte øyeblikk på fotballbanen her lengst nord. At SmartDok underveis i samtalene selv tok initativ til å skrive en avtale på to år er en tillitsærkling som varmer, og som skaper en forutsigbarhet og trygghet for oss i vårt arbeid med bygge klubben videre. 

Bjørn Tore Hagberg i SmartDok sier følgende:

Vi er opptatt av å bidra i samfunnet og byen vi bor i. Det føler vi et sterkt ansvar for, og er noe vi ønsker å gjøre. Det er mange fine bedrifter som legger til å rette for å skape et pulserende liv i byen gjennom gjennom støtte til idrett og kultur, og dette er en tankegang vi er helt enig i. Det skaper bolyst og gjør Alta til en attraktiv by, og det er noe vi er helt tydelig på at vi også skal bidra til. 


Hva er SmartDok, spør du kanskje?

SmartDok er et programvareselskap med hovedkontor i Alta, men som også har avdelinger i Oslo og Stockholm. Produktet er som navnet på selskapet, og er et datafangstsystem for bygg- og anleggsbransjen. Løsningen består av 10 moduler som gir oversikt og lett kontroll på timeoversikt,  vareforbruk, service og vedlikehold av maskiner, verktøyoversikt, dokumentasjon i form av bilder og sjekklister, kjørebok, brøytelister med mer.  Og det som gjør det ekstra kult: Det hele startet i Alta!

Vil du vite mer om SmartDok og deres tjenester? Sjekk ut hjemmesiden ved å trykke på linken vedlagt. Smartdok.no 

Vi takker så mye for tilliten og sammen skaper vi stolthet lengst nord!

 

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv