Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Eltermanis forlenger

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Altaposten     Dato: 19.11.19 12:46

Maris Eltermanis (t.h) En solid lagspiller som bidrar godt både på og utenfor banen.
 

Eltermanis forlenger

Keeperkjempen kom til Alta IF fra Medkila sommeren 2014 og har siden den gang vært en sterk bidragsyter for klubben på flere plan. Nå er det klart at Maris Eltermanis forlenger sin kontrakt med klubben ut sesongen 2021, og det er vi veldig glade for. Det er en spiller og ikke minst person som det er lett å bli glad i, men sin sterke lojalitet, humør og ikke minst gode ferdigheter som keeper. Vi er priviligert som har hatt et så godt keeperteam i Daniel og Maris, det er det ingen tvil om. 

I tillegg til å være med som spiller har Maris også bidratt som keepertrener i aldersbestemt avdeling, og stått for mye av planleggingen av keepertreningen som gjennomføres på a-laget. I 2019 har han også tatt UEFA keepertrenerkurs B-lisens som har gitt ekstra påfyll av kompetanse, og som vi drar sterkt nytte av. 

Keeperrollen er litt spesiell siden det nå til syvende og sist bare kan være bare én av dem på banen, og ofte har Maris vært nummer to i rekken. Dette har han taklet bra, og mye av det handler om hans sterke lojalitet og profesjonalitet. Når muligheten har dukket opp så har han tatt godt vare på den, og seinest i høst kom han inn for en skadet Rojas og leverte på godt nivå over flere kamper.  Han avsluttet også sesongen med en solid kamp borte mot Senja da han ble helt avgjørende for at vi til slutt satt igjen med tre poeng. 

Maris sier følgende:

Alta betyr veldig mye for meg. Jeg har jobbet med Vidar før, og det blir spennende å jobbe med han i tiden som kommer. Jeg er glad for å fortsette fotballeventyret mitt her, bidra til å utvikle de unge spillerne i klubben, og samtidig legger jeg ikke skjul på at jeg drømmer om en runde til i OBOS-ligaen. Setter også pris på at klubben ønsker meg med videre, og jeg skal gjøre alt jeg kan for å få klubben godt plassert på det norske fotballkartet igjen. 

Herlig Maris! 

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv