En av våre egne signerer!

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Bendik Almås     Dato: 13.11.19 13:13

SIKKER SOM BANKEN: Håvard Nome etter straffesparkscoringen mot Sotra i vår. Dette blir det mer av i 2020!

En av våre egne signerer!

Håvard Nome har i dag blitt enig med Alta IF om en forlenget avtale ut 2020 sesongen. Kaiskurus Iniesta er en kontinuitetsbærer og lederskikkelse i gruppa som setter høy standard på holdninger og skikkelighet i alt han gjør.

Jeg ønsker å være med å bidra og skape stolthet for klubben i mitt hjerte. Føler meg fortsatt motivert og synes det veldig moro og givende spille på dette nivået. Kroppen har fungert veldig bra og det var derfor lite som buttet i mot når jeg vurderte veien videre. I tillegg har min arbeidsgiver vært positive hele veien til at jeg fortsatt kombinere fotballsatsingen med Alta IF sammen med min daglige jobb i Nordlysbyen Eiendom. Det er jeg veldig takknemlig for. Så håper jeg flere av de som har utgående kontrakt melder seg på og hiver seg med videre. Trur vi kan skape et kruttsterkt mannskap og vi må tørre å ha ambisjoner om å være med helt i toppen. Det krever at vi får med de mest erfarne spillerne som har vært med tidligere, og en knallhard jobbing for å få med hele klubben, lokalmiljøet og omgivelsene i samme retning.

Påtroppende hovedtrener Vidar Johnsen er veldig glad for at Håvard er med videre, og sier følgende om dagens gladnyhet:

Håvard vet hva som kreves for å lykkes. Han står for en sterk treningskultur, god mentalitet og etterhvert også flott erfaring fra spill på høyt nivå i Alta IF og Raufoss. Han er et eksempel til etterfølgelse, og bør være til inspirasjon for fremtidige spillere med ambisjoner om spill i toppfotballen.

Herlig Håvard - vi gleder oss til å se deg i den gul/blå drakta igjen til neste år!