Tap i Båtsfjord

Skrevet av: Kjell Ove Østmo         Dato: 23.09.07 12:50

Et ungt Rekruttlag ble sendt hjem fra Båtsfjord med et 2-0 tap på lørdag.

Som så ofte før denne sesongen dominerte Rekruttlaget kampen spillemessig. I første omgang gjorde Båtsfjord mål på sine to eneste målsjanser mens Alta brente sjanser eller det stokket seg mot et robust Båtsfjord-forsvar.

I andre omgang spilte Alta med en spiller mer etter at Båtsfjord fikk en spiller utvist etter 65 minutter. Trykket mot vertenes mål ble større og flere enorme sjanser ble brent. Rekruttene ga aldri opp å få reduseringen men desverre sluttet kampen av med et noe flatterende 2-0 til Båtsfjord.

Altas rekrutter reiste til Båtsfjord med 11 spillere ettersom flere a-lagspillere ble hindret fra å reise. Den siste uka har flere rekruttspillere blitt satt ut med skader. Trener Bjørn Edvinsen måtte føres opp som innbytter, men samtlige spillere fullførte 90 minutter og Edvinsen slapp å sette seg selv inn. Kun Arle Ivar Ring og Håvard Nome var med fra a-stallen i denne kampen. I mål sto en småskadet utespiller Øyvind Veseth Olsen. Han ble sjelden satt på prøve men gjorde sine saker bra.

Skadelista er lang og består bl.a av spillere som Lasse Sønvisen, Ørjan Søraa, Kristian Skorpen og Chris Kjellmann Larsen. I tillegg var Daniel Thomassen og Lasse Andersen ute med sykdom. A-lagets Mats Jørgen Masvik og Kurt Halvorsen som har spilt de fleste kampene for Rekruttlaget er også ute med skader. På tross av skadelista gjorde de elleve spillerne som reiste til Båtsfjord, inkludert to guttespillere, en flott innsats. De klarte å dominere kampen spillemessig i 90 minutter men ble litt lette i de avgjørende situasjonene foran hjemmelagets mål.

Nå gjentår kun en kamp før våre unggutter kan ta en velfortjent ferie. Oppgjøret mot HFK 2 er satt opp samtidig som a-lagets oppgjør mot førstelaget til Hammerfest. I løpet av uka vil kamptidspunkt og kampsted for 3.divisjonskampen bli fastsatt.