Vidar Johnsen blir ny sjef!

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: iFinnmark     Dato: 08.11.19 11:39

Alta IF Fotball er stolt av å kunne fortelle at Tverrelvdalingen Vidar Johnsen har signert en kontrakt ut 2021.

Vidar er en meget kompetent og dyktig fotballtrener som med sin lokale forankring matcher oss godt på alle punkter. Kontinuitet har også vært et viktig moment for oss som klubb, og derfor var det et sentralt poeng at kontraktstiden måtte være utover bare det ene året, slik det har vært de foregående årene. Vidar starter formelt opp i jobben 1. Januar 2020, og vi ser frem til å ønske han velkommen tilbake i gult og blått.

Vidar selv sier følgende:

Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben som hovedtrener for Alta IF. Det å kunne være med å videreføre, samt videreutvikle identiteten og treningskulturen vi er kjent for, sammen med spillere, en sterk organisasjon og ikke minst et sterkt team rundt laget blir spennende. Jeg ser frem til å kunne være med på feltet sammen med en flott spillergruppe og derfra utvikle dem som enkeltspillere og lag.. Sesongen 2020 kommer til å bli et spennende år og vi skal gi alt og litt til! La oss sammen skape et felles løft, og igjen skape mer stolthet lengst nord!

Vi ønsker å rette en stor takk til Finnmark Fotballkrets som har lagt til rette for at Vidar kan tre inn i rollen som trener hos oss.

Hva sier media og fotballmiljøene rundt oss?

Her kan du se intervju med Vidar i Radio Alta ca fem minutter ut i sendingen.

Nyheten om ansettelsen har vært veldig positiv, og vi ønsker å takke alle klubbene som har sendt lykkeønskninger til Vidar og oss inn mot de kommende årene. Det betyr mye for oss, og det setter vi stor pris på.