Bryant Lazaro forlater Alta IF

Skrevet av: Rune Berger     Foto: Altaposten     Dato: 28.10.19 10:22

Alta IF og Bryant Lazaro er enige om ikke å forlenge avtalen.

Klubben har gjort en grundig evaluering av sesongen 2019 og har klare tanker om hvilke prioriteringer som må gjøres for å skape et sterkt Alta IF i 2020 og årene som kommer etter. Det er viktig for oss å bygge klubb og at a-laget vårt skal ha en tydelig identitet på alle områder.

I løpet av sesongen og i den evalueringen som har vært, har det kommet klart frem at klubben og Lazaro har ulik forståelse av hva dette skal være, hvordan det skal komme frem og hvilke prioriteringer som må gjøres. Alta IF ønsker å takke Bryant for den jobben han har gjort i 2019 og ønsker han masse lykke til i sin videre trenekarriere!