Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Avsluttet med seier

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Bendik Almås     Dato: 28.10.19 08:44

Brage scoret det avgjørende 1-2 målet mot Senja. Her fra vårens kamp i FH.
 

Avsluttet med seier

Lørdag markerte vi slutten på årets sesong med 1-2 seier mot Senja under tildels vinterlige forhold. Det ble aldri oppgjøret for noe spesielt kontrollert spill, men vi stod veldig godt i duellene og hadde en herlig mentalitet fra start til slutt. Guyon Philips ga oss ledelsen med en skikkelig goal-getter scoring, mens Brage Berg Pedersen satte inn 1-2 målet etter et nydelig forarbeid av Kyle Spence. i mellomtiden hadde Senja utlignet etter en flott prestasjon av Kirkenesgutten Alexsander Mikkelsen. 

Det ble et voldsomt trykk fra Senja på slutten, men det ble ingen flere scoringer og dermed endte det i seier i årets siste kamp. En fin avslutning på en lenge veldig spennende sesong. 

Nå venter showkampen mot Team Finnmark søndag kl 15:00 der alt av overskudd skal sendes til Kreftforeningen og deres særdeles viktige arbeid. Vi håper du har lyst til å være med på en one last hurrah i 2019:) 

Til slutt: Vi gratulerer Senja med fornyet kontrakt i Postnord-ligaen etter en råsterk innspurt, det er intet mindre enn imponerende! Vi sees igjen i 2020, da også med TUIL og Fløya i samme divisjon. 

 

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv