Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
fotball

Uavgjort i Moss

Skrevet av: Kjell Ove Østmo         Dato: 23.09.07 12:21

På en elendig gressmatte, som selv elgen ville tatt en omvei rundt, kriget Sprint-Jeløy og Alta IF seg til uavgjort.

På grunn av baneforholdene i Moss var det umulig for gjestene fra Alta å spille fotball slik de vanligvis gjør. Derfor måtte det en omstilling til for å kunne reise fra østlandet med poeng. Heldigvis holdt det til uavgjort og Alta er fremeles med i kampen om opprykk.

Kampen var jevnspilt og underholdende på tross av at finspillet uteble.Til tider var temperaturen høy, noe som toppet seg da en Sprintspiller innførte en ny praksis ved å spille ballen ut av banen ved skade da han dundret ballen inn i Altas innbytterbenk. På tross av høy intensitet, mange dueller og høy underholdningsverdi var det ikke veldig mange målsjanser til noen av lagene i løpet av 90 minutter. Sluttresultatet gir derfor totalt sett et ganske riktig bilde av kampen.

Altas mål kom etter 56 minutter. Emmanuel David gjør et flott forarbeide før Magnus Andersen gjorde 1-0. Sprints utligning kom 18 minutter før slutt. Uavgjort på banen men seier på tribunene. Steinberget var godt representert i Moss og hadde få problemer med å dominere mot hjemmepublikummet som forøvrig var i et rekordantall for sesongen. Hjemmelagets sponsor hadde spandert inngang på alle tilskuere noe som ga sesongrekord i et svimlende antall av 275.

Neste kamp er på Alta Idrettspark mot Hammerfest. Dette vil bli nok en tøff kamp for våres gutta. HFK kjemper for å unngå nedrykk og vil ikke gi noe gratis til Alta.


Kamfakta;

Sprint Jeløy - Alta ( 0 - 0 ) 1 - 1

0-1 Magnus Andersen (55)

1-1 Fredrik Larsen (72)

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv