Hjem   /   Senior   /   Barn og ungdom   /   Partnere   /   Altaturneringen   /   Nettbutikk
a-laget
A-laget / Rekruttlaget / Damelaget

Kan få avgjørende rolle

Skrevet av: Andreas Markussen     Foto: Torgeir Ekeland     Dato: 16.10.19 10:30

Tidligere storspiller Kjetil Kristensen og keeper Maris Eltermanis er ukens postergutter.
 

Kan få avgjørende rolle

Vi er nå inne i sesongens to siste uker og til helgen venter opprykksjagende Grorud i Finnmarkshallen kl 13:00. Bortelaget har levert en råsterk sesong og ligger i skrivende stund på 1. plass som gir direkte opprykk til OBOS-ligaen. Hakk i hæl ligger Åsane, bare poenget bak, mens Fram Larvik og Kjelsås jager like bak. For vår del handler det fortsatt om å spille oss inn i topp fire, og det betyr helt konkret at vi må vinne de to siste kampene for å gi oss selv en reel mulighet til nettopp det.

I siste serierunde lørdag 26. oktober møter vi Senja på bortebane, et lag som kjemper med nebb og klør for å berge plassen. Vår nordnorske divisjonskollega har virkelig fått opp momentumet og har på de to seneste kampene slått både Fram Larvik og Sotra. Det har ført dem helt opp i ryggen på Elverum og har gitt fornyet håp om videre spill i Postnord-ligaen. Imponerende gjort med tanke på hvordan det så ut for et par uker siden. 

Med andre ord havner vi "midt" oppi det, og det betyr at vi fort kan få en helt avgjørende rolle både i topp- og bunnstriden. Når det er sagt - vi holder fokus på det som er våre oppgaver, og med det kortsiktige målet om topp fire, så gjelder det å gi gass de to siste rundene. 

Ta del i spenningen - vi sees førstkommende lørdag kl 13:00 i Finnmarkshallen. 

Her kan du se tabellen slik den ser ut før den 25. serierunden i postnord-ligaen

Del på Facebook   Del på Twitter
Instagram
@altaif_fotball
SISTE NYHETSSAKER
Arkiv